Gazi futbolcu avında

İç transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlılar haftasonu kendi tesislerinde yapacağı seçmelere Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Küme’den katılan gençleri izleyecek.

Gazi futbolcu avında

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Orhangazispor’da dış transfer çalışmaları start alıyor. Kırmızı siyahlı takımın Başkanı Recep Alemdar’ın belirlediği transfer polikasından önce kurumsallıkta önemli adımlar atacak. Ardından ise ekonomi konusunda tutarlılığı ön plana çıkaracak isimler ve ileriye dönük bir genç oyuncularla irtibata geçilerek Orhangazispor’a kazandıralacak. Kırmızı siyahlılar ilk olarak haftasonu kendi tesislerinde geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Küme’de mücadele eden 50 sporcuyu seçmelere alacak. Buradan en az 2-3 genç oyuncu kadroya katılacak.

15 isim yolda!

Orhangazispor Başkanı Recep Alemdar OLAY SPOR’a transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Alemdar, ‘Genç, Orhangazispor’u taşıyan ve hedefleri olan isimleri kadromuza katacağız. Haftasonu yapacağımız seçmelerden çok ümitliyim. Bursalı gençlerimizi kadromuza katmak istiyoruz. Ayrıca geçtiğimiz sezon takımda oynamış olan ve devam etmek isteyen isimlerle görüşmelere başladık. Şu ana kadar Mesut Gün ve Hasan Kul ile görüştük. Alınacak yanıtlara göre transfer komitemiz değerlendirek ve vereceği kararlara göre hareket edeceğiz. Yeni sezon öncesi yaklaşık 15 takviye yapmayı planlıyoruz. Tabii bu bizim planımız. Çünkü oyuncu piyasası geçen seneye göre fazlasıyla uçuk’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X