Gazi görücüye çıkıyor

Kırmızı siyahlılar tesislerindeki ilk hazırlık maçında bugün saat 18.00’de Bursaspor U-21 takımını ağırlayacak.

Gazi görücüye çıkıyor

NEVZAT OKUMUŞ

İlk kamp dönemini bayram arefesinde noktalayan Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Orhangazispor, 31 Ağustos’a kadar sürecek olan ikinci kamp dönemine start verdi. Kırmızı siyahlılar taktik ağırlıklı geçecek bu dönemde ayrıca 3 hazırlık maçı oynayacak. Orhangazispor ilk sınavını bugün saat 18.00’de kendi sahasında Bursaspor U-21 takımı ile verecek. Kırmızı siyahlılar 26 Temmuz Pazar günü Bursa’da Bursa Nilüferspor ile, 31 Temmuz’da ise Orhangazi İlçe Stadı’nda Yeşil Bursa karşı karşıya gelecek.

Ahmet Çiçek beklemede

Çalışmalarla ilgili OLAY Spor’a bilgiler veren Orhangazispor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, ‘Hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. İkinci kamp dönemimiz taktik ağırlıklı geçecek ve kondisyon yüklemelerimiz de sürecek. Ağustos ayının başından itibaren üçüncü kamp dönemine gireceğiz ve bu dönemde 3, 6, 9 ve 15 Ağustos olmak üzere 4 hazırlık maçı yapacağız. Defansın sağına Akhisar Belediyespor’dan Ahmet Çiçek’le görüşme halindeyiz. Forvet bölgesi için girişimlerimiz de devam ediyor’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X