Gazi kazanmayı unuttu! 1-2

Galibiyet sevincini en son ligin 9. haftasında yaşayan kırmızı siyahlılar, ikincı yarıda evinde oynadığı ilk maçında Muğlaspor’a 3 puan ikram etti.

Gazi kazanmayı unuttu! 1-2

Nevzat OKUMUŞ

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’taki temsilcimiz Orhangazispor, 19. hafta maçında kendi sahasında ağırladığı Muğlaspor’a 2-1 yenilerek kötü gidişatını durduramadı.

9. haftadan bu yana galibiyete hasret kalan kırmızı siyahlılar aldığı bu yenilgiyle taraftarını da üzdü. İlk yarısı vasatın altında geçen maçta önde basan ve topu daha çok sahip olan takım konuk ekip Muğlaspor’du.

Muğla’dan Emre, 42’de ceza sahasının sağ köşesinden attığı sert şutla takımını 1-0 öne geçirdi. 45’te Mehmet Ayaz, 46’da Volkan ev sahibi adına kafa şutlarıyla kaleyi yokladı, ancak skor değişmedi ve ilk yarı  konuk ekip lehine kapandı.

PENALTIYLA YIKILDI

Maçın ikinci yarısına beraberlik için çıkan ve oyuna hareket getiren Orhangazi, 56’da Mehmet Ayaz, 58’de Ömer’le net pozisyon buldu, Muğla kalecisi Hasan gole izin vermedi. Gazi’nin beklediği beraberlik golü 69. dakikada penaltıdan geldi, atışı kullanan Erkut skoru eşitledi: 1-1. 72’de Ömer’le ikinci gole yaklaşan Gazi, galibiyet için çabalarken, 87’de Yunus’un neden olduğu penaltı ile üç puanı rakibe kaptıran taraf oldu. Penaltıyı gole çeviren Berkay maçın sonucunu da ilan etti: 1-2.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X