Gazi kendini yaktı: 3-0

Kırmızı siyahlılar, Erzin Belediyespor karşısında Mesut’un 22’de gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Orhangazispor’u yıkan goller Alper, Yunus ve Recep’ten geldi.

Gazi kendini yaktı: 3-0

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3.Lig 3. Grup’ta üst sıralara tırmanmanın peşinde olan Orhangazispor, Erzin Belediyespor’a kendi sahasında 3-0 mağlup oldu. 

Ligde arka arkaya 2 maçını kazanan kırmızı siyahlılar, Erzin Belediye maçını da kazanarak zirveye ortak olmak isterken 22. dakikada kaptan Mesut’un kırmızı kart görmesiyle 68 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Erzin Belediyespor oldu. 

Demoralize oldular

10. dakikada defansın hatasını affetmeyen Alper, Erzin Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Kırmızı kartla demoralize olan Orhangazispor, 30’da Barış ve 38’de Mustafa Demirci ile rakip kaleyi yokladı. 

Ancak 41. dakikada Erzin Belediyespor’dan Yunus skoru 2-0’a getiren golü attı. Devre bu skorla tamamlandı. Orhangazispor, bu yarıda da cılız ataklarla gol arasa da bunda başarılı olamadı. 87’de Erzin Belediyespor’dan Rıdvan maçın skorunu 3-0 olarak belirleyen golü attı.

STAT: Orhangazi 

HAKEMLER: Lütfullah Aslan (**) Engin Gökçe (**) Recep Ekin (**)

GOL: Dk. 10 Alper, Dk. 41 Yunus, DK. 87 Rıdvan (Erzin)

SARI KARTLAR:  Barış, Abdülkerim, Mustafa (Orhangazi), Şahin, Umut, Ramazan (Erzin) 

KIRMIZI KART: Dk. 22 Mesut (O.Gazi)

ORHANGAZİSPOR: Okan (*) Mustafa Can (*) Barış (***) Mesut (*) Süleyman (*) M. Kemal (*) Abdülkerim (**) Yusuf (*) Hasan (**) (Dk. 59 Serhan *) Yusuf Akbulut (*) (Dk.71 Hicabi *) Mustafa Demirci (**) (Dk. 60 Tunahan *) 

ERZİN BLD.: Erhan (***) Sayim (**) (Dk. 90 Mertkan) Şahin (**) Umut (**) Mehmet (**) Yunus (**) (DK. 70 İlyas Kubilay *) Rıdvan (***) M. Kemal (**) Ünal (**) (Dk. 72 Umut Can *) Ramazan (**) Alper (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X