Gazi koltuğu sevdi

4’te 4 yaparak 3. Lig 3. Grup’un zirvesinde yer alan kırmızı siyahlılarda hedef yarın Bergama Belediye’yi yenerek liderliği korumak.

Gazi koltuğu sevdi

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’a fırtına gibi bir giriş yapan ve 4 hafta sonunda elde ettiği 4 galibiyetle liderlik koltuğunda bulunan Orhangazispor’da gözler Bergama Belediyespor maçına çevrildi. 5’te 5 yapmak isteyen kırmızı siyahlılarda Teknik Direktör Tuğrul Metin, ‘Bu haftayı da galibiyetle kapatmak arzusundayız. Ligde hiç bir takımı diğerinden ayırt etmeden hazırlığımızı yapıyoruz’ dedi.

O SENE BU SENE

Orhangazispor Başkanı Cem Kapitan ise Bergama Belediyespor maçında tüm taraftarları tribüne davet etti. Kapitan, ‘Yıllardır 2. Lig hedefiyle yaşıyoruz. Amacımız 12 yıllık talihsizliğimizi geride bırakarak gruptan çıkmak. Orhangazispor’un özlemle beklediği o sene, bu sene olsun istiyoruz. Yönetim, teknik kadromuz, oyuncularımız, taraftarlarımız hepimize büyük görev düşüyor’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X