Gazi Mahallesi’nde otobüse molotoflu saldırı

Gazi Mahallesi’nde yüzleri maskeli bir grup, molotof kokteyli atarak bir otobüsü yaktı. Otobüsten geriye enkaz yığını kalırken polis olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Gazi Mahallesi’nde otobüse molotoflu saldırı

Edinilen bilgiye göre olay, Sultangazi Gazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde akşam 19.30 sıralarında meydana geldi. Ellerinde molotof kokteylleri bulunan yüzleri maskeli bir grup, mahalleye giriş yapan bir belediye otobüsünü durdurdu. Sürücü ve yolcuları araçtan indiren göstericiler, ellerindeki molotof kokteyllerini otobüse fırlattı. 

Atılan molotof kokteylleri ile otobüs kısa sürede alev topuna döndü. Otobüsten çıkan alevler metlerce yükseğe ulaşırken yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangında otobüsten geriye enkaz yığını kaldığı görüldü.

Çevrede yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Enkaz yığınına dönen otobüs ise itfaiye ekipleri parçalara ayrılarak olay yerinden kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X