Gazi tam gaz!

Daha önce 4 oyuncuyla sözleşme imzalayan Orhangazi Belediyespor, İlhan Faruk Es ve Oğuk Küçük’ü de kadrosuna kattı.

Gazi tam gaz!

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Orhangazi Belediyespor, Pazarspor’dan İlhan Faruk Es, 24 Erzincanspor’dan da Oğuz Küçük’ü kadrosuna kattı. Daha önce orta saha için Onur Çelik, kaleye Erman Öztürk, savunmanın sağına Kadir Gezer ve sağa kanada Yunus Emre Mert’i transfer eden Bursa ekibinde, transfer hareketliliği devam ediyor. Kırmızı siyahlılar, 28 yaşındaki sol kanat ve orta saha oyuncusu İlhan Faruk Es ile bir yıllığına anlaşma sağladı. Tecrübeli oyuncu, 2011 sezonunda Orhangazispor’da da forma giyerken, Bursa Nilüferspor, Düzcespor, Dardanel, Bayrampaşa ve Tire 1922’de oynadı.

1 YILLIK İMZALADI

Orhangazi Belediyespor’da bir diğer imza da Oğuz Küçük’ten geldi. 24 Erzincanspor’da takım kaptanlığı da yapan 29 yaşındaki orta saha oyuncusuyla yapılan görüşmenin ardından bir yıllık sözleşme imzalandı. Geçen sezon başarılı bir dönemi geride bırakan Oğuz Küçük, Bergama Belediyespor, Bayrampaşa, Sivas Belediyespor, Manavgatspor, Sürmenespor ve Türk Telekom gibi takımlarda forma giymişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X