Gazi tecrübe aldı!

Orhangazi Belediyespor, dış transferde Diyarbekirspor’un 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Recep Onur Çelik’e 2 yıllık imza attırdı.

Gazi tecrübe aldı!

Nevzat Okumuş

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Orhangazi Belediyespor, iç transferdeki görüşmelerin yanı sıra, dış transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlılar, orta saha sorununu geçtiğimiz sezon Diyarbekirspor’da forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli isim Recep Onur Çelik ile çözdü. Orhangazi Belediyespor Başkanı Necmettin Şahin, Recep Onur ile 2 yıllığına sözleşme yaptıklarını söyledi.

6 golü var

Orhangazi Belediyespor tesislerinde yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Necmettin Şahin ve transfer komitesi üyeleri katıldı. Geçtiğimiz sezonun ilkyarısı Diyarbekirspor’da ikinci yarısında kiralık olarak 2. Lig takımlarından Tepecik Belediyespor’da geçiren tecrübeli orta saha oyuncusu toplam 6 gole imza attı. Recep Onur Çelik Orhangazispor’da büyük başarılara imza atmaya geldiğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X