Gazi tepetaklak

Kırmızı siyahlılar, sahasında Bodrumspor’a yenilerek, yeni teknik patron Mehmet Kaya yönetiminde çıktığı ikinci, üst üste de 5. maçını kaybetti.

Gazi tepetaklak

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta sezona şampiyonluk mücadelesi parolasıyla çıkan Orhangazispor, dün sahasında Bodrum Belediyespor Bodrumspor’a da 1-0 mağlup olarak zirvenin 11 puan gerisine düştü. Vasatın üzerine çıkamayan maçta konuk ekip topa daha çok sahip oldu. Bodrumspor’a galibiyeti getiren golü 69. dakikada Emrah Öztürk attı. Yediği golden sonra Orhangazispor, beraberlik için yüklendi ancak aradığı golü bulamadı. Bu sonuçla kırmızı siyahlılar üst üste tam 5. maçından sahadan yenilgiyle ayrıldı.

STAT: Orhangazi İlçe

HAKEMLER: Tolga Kadaz (**), Serdar Mersinli (**), Hasan Okan Baylan (**)

GOL:  Dk.69 Emrah Öztürk (Bodrum)

SARI KART:  Emirhan, Gökhan Sipki, Serhan (Orhangazi), Serdar Ümit (Bodrum)

ORHANGAZİSPOR: Gökhan Konur (**), Metehan Yatkın (*), Emirhan (**)(Dk.77 Semih *), Gökhan Sipki (**), Serhat Maden (**), Hasan Kul (*), Yasin (**)(Dk.77 Can *), Ceyhun (**), Metehan Andaç (*) (Dk.68 Serhan *) Yunus (*), Burak (**)

BODRUMSPOR : Taner (**), Erkan Değişmez (**), Serdar (**), Mümin (**), Tuncay (**)(Dk.78 Cengiz *), Tolga (**), Kemal (**) (Dk.84 Onur), Mehmet (**)(Dk.46 Erhan **), Coşkun (**), Emrah  Çalışlar (**), Emrah Öztürk (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X