Gazi uzatmada yıkıldı: 2-3

Kırmızı siyahlılar çok iyi oynadığı ve 90 dakikası 2-2 biten maçın uzatmalarında yediği golle Kayserispor’a 3-2 mağlup olarak kupaya havlu attı.

Gazi uzatmada yıkıldı: 2-3

NEVZAT OKUMUŞ

Ziraat Türkiye Kupası’nın 2. tur eleme maçında evinde Kayserispor’u ağırlayan 3.Lig temsilcimiz Orhangazispor, aslarından yoksun çıktığı onbirle rakibine kök söktürmesine rağmen son sözü söyleyemedi. 

İlçe stadında oynanan maçın her iki yarısında uzun toplarla gol arayan Orhangazispor, 12’de Furkan’ın golüyle Kayserispor karşısında 1-0 öne geçti. Kayseri bu gole 2 dakika sonra Umut Sönmez’le yanıt verince skora 1-1’lik denge geldi. 22’de Yasin, 35’te Burak, 43’te Uğur Adem ve 44’de Ercan Orhangazi adına fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı karşılıklı atılan gollerle bitti.

TARAFTAR AYAKTA ALKIŞLADI

İkinci yarının ilk 10 dakikasında Kayseri defansını bunaltan Orhangazi, gol atamazken, 75’te korner sonrasında Levent kafayla Kayseri’yi 2-1 öne geçirdi. 70’te Gökhan’ın üst direkte patlayan şutu ile gole yaklaşan Gazi, 81’de Serdar’la eşitliği sağladı: 2-2. Maçın normal süresi bu sonuçla bitti ve uzatma dakikalarına geçildi. Her iki takımın uzatmalarda öne geçmek için verdiği kora kor mücadeleden üstün çıkan Kayseri oldu ve uzatmada oyuna giren gol ayakları Welliton’un şutuyla 110’da skoru 3-2’ye getirdi. Maçın son düdüğü ile birlikte tribünleri dolduran kırmızı siyahlı taraftarlar takımlarının ortaya koyduğu mücadeleyi ayakta alkışladı.

 

Orhangazispor ile Kayserispor’un Türkiye Kupası 2. Turu’nda oynadıkları maçı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Milletvekili Orhangazili İsmail Aydın ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile birlikte izledi.

 

STAT: Orhangazi İlçe

HAKEMLER: Sarper Barış Saka (**), Özgür Ertem (***), Ömer Tevfik Özkoç (***)

GOLLER: Dk.12 Furkan, Dk. 81 Serdar (Orhangazi), Dk. 14 Umut, Dk. 75 Levent, Dk. 110 Welliton (Kayseri)  

SARI KART: Uğur Adem, Yasin (Orhangazi), Kubilay, Ufuk (Kayseri)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 73 Stevenovic (2. Sarıdan/Kayserispor), Dk. 113 Ceyhun (Orhangazi)

ORHANGAZİSPOR: Eren (**), Uğur Adem (***), Yasin (***) (65 Umut Pusat ***), Ferdi (***), Gökhan (***) Mehmet Kılıç ***), Ercan (***), Mustafa (***), Burak (***) (73 Serdar ***), Ceyhun (***), Çağhan (***), Furkan (***)

KAYSERİSPOR: Muammer (**), Levent (***), Samba Sow (***), Kubilay (**), Umut Sönmez (***), Furkan (***) (93 Welliton **), Stevenovic (**), Murat (***), Traore (**) (77 Anıl **), Ufuk (**)(58 Deniz ***), Erkam (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X