Gazi zirveye uçtu: 3-0

Kırmızı siyahlılar konuk olduğu maçta Ankara Adliyespor’u Murat Tan (2) ve Umut Pusat’ın golleriyle farklı devirdi ve lider oldu.

Gazi zirveye uçtu: 3-0

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk isteyen Orhangazispor, Ankara Adliyespor’u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Ankara deplasmanında çok iyi performans gösteren kırmızı siyahlılara galibiyeti getiren golleri 28 ve 79. dakikalarda Murat Tan ile 90+2’de Umut Pusat attı. Orhangazispor bu sonuçla grupta 4’te 4 yapan tek takım olarak 12 puanla birinci sıraya yerleşti. Ankara Adliyespor ise 3 puanda kaldı.

STAT: Ostim

HAKEMLER: Batuhan Gültek (**), Mesut Küçükarslan (**), Barış Akdağ (**)

GOLLER: Dk.28-79 Murat Tan, Dk.90+2 Umut Pusat (Orhangazispor)

SARI KARTLAR: Umut Pusat, Murat Tan, Mehmet Ayaz (Orhangazispor), Kadir Torbacı, Oğuzhan (Ankara Adliyespor)

ANKARA ADLİYESPOR: Muhammed (*), Uygar (*)(Dk.82 Sezgincan), Emre (**), Oğuzhan (**), Fatih (*), Ferdi (**) (Dk.57 Salih *), Kadir (**) ,Eyüp (*)(Dk.72 Arda *), Necmi (*), Murat (**), Aykut Çift (*)

ORHANGAZİSPOR: Mehmet Dönmezdemir (**), Murat İrişli (**), Muhammet (**), Mehmet Albayrak (**), Sedat (**), Yasin (**) (Dk.63 Burak *), Mehmet (**), Murat Tan (***), Umut (***), Gökhan (**) (Dk.57 Furkan *), Ercan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X