Gazi zirveyi salladı: 2-0

Sezona bomba gibi bir giriş yapan temsilcimiz yoluna kayıpsız devam ediyor. Kırmızı siyahlılar, Maltepespor’u Ercan ve Umut’un attığı gollerler devirerek 3’te 3 yaptı ve Sakaryaspor ile birlikte liderliğin ortağı oldu.

Gazi zirveyi salladı: 2-0

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta yer alan Orhangazispor, 3. hafta karşılaşmasında sahasında Maltepespor’u 2-0 mağlup etti. Kırmızı siyahlılar İlçe Stadı’nda oynanan mücadeleye sakin bir tempoda başladı. İlk 15 dakika rakip kaleye gitmekte zorlanan Orhangazispor, 18’de yakaladığı ilk fırsatta Ercan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 28’de bu kez Umut’un kendisinin yoktan var ettiği pozisyonda kırmızı siyahlılar 2-0’ı buldu ve soyunma odasına bu skorla girdi.

KUPAYI DÜŞÜNDÜLER

Salı günü kupada Kayserispor ile karşılaşacak Orhangazispor, ikinci yarıda oyunu rolantiye aldı. Konuk ekip Maltepespor ise ilk olarak 47. dakikada Mehmet Kılıç ile çok net bir fırsattan yararlanamadı. İstanbul temsilci Volkan Serim ile 70’te gole çok yaklaştı ancak Sedat topu çizgiden çıkarmayı başardı. Kalan bölümlerde Maltepespor’dan 86’da Muzaffer, 90+1’de de Volkan Serim kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Orhangazispor sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

STAT: Orhangazi İlçe

HAKEMLER: Şahin Berker (**), Kemal Şafak (**), Bekir Yücel (**)

GOLLER: Dk.18 Ercan, Dk.28 Umut (Orhangazi)

SARI KARTLAR: Mehmet Ayaz, Mustafa Yüksektepe, Gökhan (Orhangazi), Volkan Bekçi, Kerim, Gökhan Günaydın, Hasan (Maltepe)

KIRMIZI KART: Dk.86 Muzaffer, Dk.90+1 Volkan Serim (Maltepe)

ORHANGAZİSPOR: Mehmet Dönmezdemir (**), Mehmet Ayaz (***), Murat Tan (**) (Dk.46 Mehmet Kılıç **), Mustafa Yüksektepe (**)(Dk.67 Mustafa Gürel **), Umut (***), Gökhan (**), Murat İrişli (**), Muhammet (**), Sedat (***), Mehmet Albayrak (**) Ercan (***)(DK.76 Melih *)

MALTEPESPOR: Emre (*), Volkan Bekçi (**), Tolga (**) (Dk.46 Kerim *), Gökhan (**), Muzaffer (*), Emrah (**)(Dk.46 Erhan *), Eren Can (**), Hasan (**), Samet (*), Aykut (*), Volkan Serim (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X