Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Gaziantep’e düşen roketlere karşılık verildi

Genelkurmay Başkanlığınca, Gaziantep’in Oğuzeli ilçesi yakınlarında bulunan boş araziye iki roket mermisinin düşmesinin ardından Suriye tarafındaki terör örgütü IŞİD’e ait dört mevzinin imha edildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığınca, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi yakınlarında bulunan boş araziye iki

Genelkurmay Başkanlığınca, Oğuzeli ilçesi yakınlarındaki boş araziye iki roket mermisinin atılmasının ardından, Suriye tarafındaki terör örgütü IŞİD’e ait 4 mevzinin, sınırda konuşlu topçu ve çok namlulu roketatar bataryalarıyla ateş altına alınarak imha edildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Gaziantep’in Oğuzeli ilçesi yakınlarında bulunan boş araziye saat 10.45 sıralarında Suriye tarafından atılan iki mermi düştü. Olayda herhangi bir hasar ve zayiat oluşmadı. 

Bu gelişme üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri, ANTPQ-36 hedef tespit radarlarıyla belirlenen Suriye tarafındaki IŞİD hedefleri, sınırda konuşlu topçu ve ÇNRA bataryalarınca ateş altına alındı. Yapılan müdahale neticesinde IŞİD’e ait 4 katyuşa mevzisi imha edildi.