Gaziantep’te 1 Mayıs coşkusu

Gaziantep’te öğle saatlerinde başlayan 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları olaysız bir şekilde, coşkuyla kutlandı. Şahinbey ilçesi, Alleben Mahallesi…

Gaziantep’te 1 Mayıs coşkusu

Gaziantep’te öğle saatlerinde başlayan 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları olaysız bir şekilde, coşkuyla kutlandı. Şahinbey ilçesi, Alleben Mahallesinde bulunan Kırkayak Parkında organize edilen 1 Mayıs kutlamalarına DİSK, KESK, TTB, TMMOB, Tüm-Tis ve Belediye-İş, işçileri STK’ların yanı sıra, HDP, CHP, ESP gibi siyasi partiler de katıldı. Kutlamanın yapılacağı alan çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri sabah erken saatlerden itibaren alana çıkan bütün yolları kapattı. Saat 12.00’da başlayan kutlamaya katılmak için gelen vatandaşlar üzerleri ve çantaları aranarak alana alındı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı kutlamalar sendika temsilcilerinin yaptığı konuşmaların ardından halaylar ile son buldu. Olaysız bir şekilde son bulan kutlamaların ardından alandaki güvenlik önlemleri kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X