Gazi’de bayram var

Kupada Şanlıurfaspor’u saf dışı bırakan temsilcimizde moraller düzeldi.. Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak, ‘Bizim için mücadeleden kopmadan 120 dakikayı oynamak sevindiriciydi. Şimdi sırada lig var. Yarın ki, Erzin Belediyespor maçını da kazanmak istiyoru

Gazi’de bayram var

Orhangazi Belediyespor’un Türkiye Ziraat Kupası’nda Yalova Altınova ve Mersin İdman Yurdu’ndan sonra TFF 2. lig takımı Şanlıurfaspor’u da penaltılarla elemesi camiayı sevince boğdu. Uzun süredir bu tür başarıları özleyen kırmızı-siyahlı taraftarlar ortaya konulan oyundan ve alınan sonuçtan oldukça memnun kaldı. Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak, alınan sonuç kadar ortaya konulan mücadelenin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Dinçbudak şöyle konuştu: 

OYUNDAN DÜŞMEDİK

‘Oyuna önde basarak başladık. Rakibe oyuna kurdurmadan sonuca gitmek istedik. Bu oyun tarzımız başarılı oldu, pozisyonlar bulduk ama bir türlü golü bulamadık. Penaltı kaçırdık. Ne varki oyuncularım 90 dakika ve uzatma dakikaları dahil fiziksel olarak oyundan düşmeden, tur geçme çabalarını 120 dakikaya kadar sürdürdüler. Bizim için mücadeleden kopmadan 120 dakikayı oynamak sevindiriciydi. Penaltılarla da olsa Şanlıurfa takımını elemenin camiamızı ve bizleri memnun ettiğini düşünüyorum”

 

Dinçbudak, hafta sonu oynayacakları Erzin Belediyespor maçını da değerlendirerek ‘Yarın Erzin Belediyespor maçında da aynı mücadelemizi ortaya koymak, 3 puan için gerekli skoru bulup ligde de iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X