Gazi’de çifte sevinç!

12 Bingölspor karşısında yenilgiden galibiyete ulaşan kırmızı siyahlıların teknik patronu Tuğrul Metin, “Güzel oyunumuzu 3 puanla süsledik” dedi.

Gazi’de çifte sevinç!

Nevzat OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig, 3. Grup temsilcimiz Orhangazispor’un taraftarının önünde 12 Bingölspor ile oynadığı sezonun ilk maçında yenilgiden galibiyete ulaşması memnunluk yarattı. Teknik Direktör Tuğrul Metin, ligin ilk maçlarının her zaman zor olduğuna dikkat çekerek, “Bu maça çok iyi hazırlandık. Genç oyuncularımızın mücadelesi ve kazanma azmi maçın son saniyesine kadar sürdü. Geriye düştüğümüzde bile kazanacağımızdan emindik. Yenilgiden üç puana uzanan iyi oyunumuzu 3 puanla süsledik. İlk maçın heyecanı içinde arzuluyduk, çok pozisyon ürettik, oyun disiplininden son saniyeye kadar hiç uzaklaşmadık” dedi.

HEDEF 2.LİG

12 Bingölspor maçının hakem triosunun iyi niyetli olmadığına da işaret eden Tuğrul Metin, “Maça gelen taraftarımız mağlup durumdayken bile takımımızın iyi oyununu alkışladı. Hem maçı, hem seyirciyi kazanmak zorundayız. Seyirciyi çekebilme adına kazanmayı sürdürmek istiyoruz. Buna çok ihtiyacımız var. Şehrin 2. Lige çıkış ümidini koruması ve buna inanması gerekiyor, bu çok önemli. Bunu alacağımız sonuçlarla sağlamalıyız” dedi.

KUPAYA FARKLI KADRO

Yarın Çanakkale’de Dardanelspor ile Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak olan Orhangazispor’da hazırlıklar başladı. Teknik Direktör Tuğrul Metin, takımı ikiye ayırdıklarını, 12 Bingölspor maçında 90 dakika oynayanları Dardanelspor maçına götürmeyeceğini, zira 10 Eylül Cumartesi günü Muğlaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını, bu nedenle iki ayrı hazırlık yaptıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X