Gazi’de kan kaybı sürüyor: 2-0

Kırmızı siyahlılar, Kemerspor 2003 karşısında aldığı yenilgiyle play-off umutlarını söndürdü.

Gazi’de kan kaybı sürüyor: 2-0

Nevzat Okumuş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta, geride bıraktığı sekiz haftada üç puanı bir arada göremeyen ve kötü gidişine dur demek ve yeniden ilk beş için umutlanmak isteyen Orhangazispor, evinde konuk ettiği Kemerspor 2003’e de 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Kırmızı siyahlılar böylece play off umutlarını söndürmüş oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda vasatı aşamadı ve devre 0-0 golsüz sona erdi.

Goller 2. yarı geldi

İkinci yarıya hızlı ataklarla başlayan Kemerspor, 52’de Sevcan’la kaleyi yokladı. Aynı oyuncu 58’de defansın hatasını affetmedi ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra beraberlik için şuursuzca yüklenen ev sahibi gollük pozisyonu 86’da yakaladı. Yasin’in sert şutunu rakip kaleci Sertaç nefis bir kurtarışla kornere çeldi. 87’de Kemerspor’dan Reha maçın skorunu 2-0 olarak belirleyen golü attı.

STAT: Orhangazi İlçe

HAKEMLER: Levent Balcı (**) Fırat Zengin (**) Kemal Bakırcı (**)

GOLLER:  Dk. 58 Sevcan, Dk. 87 Reha (Kemer)

SARI KART:  Uğur Adem (Orhangazi)

ORHANGAZİSPOR: Zekeriya (**) Uğur Adem (*) (Dk. 74 Gökhan *) Abdülkerim (*) Emirhan (*) Mahir Kemal (**) Gökhan Kaya (*) (Dk. 46 Yasin *) Serhat (**) Hasan (*) Metahan Andaç (*) (Dk. 69 Uğur Erk *) Yunus (*) Burak (**)

KEMERSPOR 2003: Sertaç (***) İsmail (**) Akın (**) (Dk. 78 Reha ***) Burak (**) Umut (**) Abdurrahman (**) Fatih Özer (**) (Dk. 67 Fatih Bozok *) Efe (**) Sergen (**) Emrah (**) Barış (**) (Dk. 50 Sevcan ***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X