Gazi’de Kaya gitti

Kırmızı siyahlılar, Teknik Direktör Mehmet Kaya ile yollarını ayırdı.

Gazi’de Kaya gitti

Nevzat OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Orhangazispor’da, Cem Kapitan başkanlığındaki yeni yönetim Teknik Direktör Mehmet Kaya ile yolları ayırdı. Bir önceki Kulüp Başkanı Recep Alemdar’ın istifası ve ardından Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü’nün ayrılması sonrasında işbaşına getirilen Mehmet Kaya ile el sıkışan ve kendisine teşekkür ederek yolları ayıran yeni yönetim, 2016-2017 sezonu için göreve getirilecek isim arayışına da başladı.

İŞİM YARIM KALDI

Mehmet Kaya, OLAY Spor’a yaptığı değerlendirmede, üç aylık süreçteki durumu şöyle özetledi: “Gelişimiz zaten zamansız oldu. Transfer olanağımız yoktu. Çok iyi noktalara gelen takımda başlayan geri dönüş vardı. Toparlamak için zamanımız oldukça azdı. Şanssız maçlar kaybedip play-off yarışından uzaklaştık.” Orhangazispor yönetim ve taraftarından, yerel basından gördüğü ilgiyi unutmayacağını ifade eden Mehmet Kaya, “Orhangazispor’da bir yıl daha kalıp, yarım kalan işimi tamamlamak isterdim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X