Gazi’de keyifler yerinde

3’te 3 yaparak Sakaryaspor ile zirveyi paylaşan Orhangazispor’da Maltepe galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Gazi’de keyifler yerinde

Nevzat OKUMUŞ

 

Spor Toto 3. Lig, 3. Grup temsilcimiz Orhangazispor, 12 Bingöl ve Muğlaspor maçlarından sonra evindeki Maltepe maçını da kazanarak 3’te 3 yaparak gözünü zirveye dikti. Sakaryaspor’un ardından aynı puan ve averajla grupta 2. sırada yer alan kırmızı siyahlıların taraftarı da sevince boğdu. Maltepe galibiyetiyle istikrarlı bir şekilde yürümeye devam ettiklerini belirten Teknik Direktör Tuğrul Metin, her iki yarıda farklı bir görüntü sergilediklerini söyledi.

BİZE DERS OLDU

 

İlk yarıya daha önce izlenen rakibe göre planlanan bir oyun tarzı ile başladıklarını ifade eden Tuğrul Metin, “Taktiksel düşüncelerimizi sahaya yansıtıp, oyun direncimiz, pas trafiğimiz ve mantalitemiz ile golleri bulduk ve soyunma odasına moralli girdik” dedi. İkinci yarıdaki sıkıntılı oyuna rakibi küçümsemenin ve laubaliliğin yol açtığını kaydeden Metin, “Futbolun içinde böyle durumlar olabilir. Ancak bu durum bize ders oldu. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeyi sürdürüceğiz” diye konuştu.

SIRA KAYSERİSPOR’DA

Türkiye Kupası ilk elemelerinde Dardenelspor’u kendi sahasında yenerek 2.tura yükselen Orhangazispor, yarın ilçe stadında Süper Lig takımı Kayserispor’u ağırlayacak. Maç konusunda görüş belirten Teknik Direktör Tuğrul Metin, “Kaybedersek kimse bizi eleştirmez ama kazanırsak hem maddi hem manevi anlamda artılarımız fazla olur. Elimizden geleni yapmak istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X