Gazi’de kongre telaşı

Çağlayan, Orhangazispor için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini belirterek, ‘Bu göreve talip olanlar buyursunlar, kulübü yönetmeye başlasınlar’ dedi.

Gazi’de kongre telaşı

NEVZAT OKUMUŞ

 

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2015-2016 futbol sezonunu topladığı 54 puanla ligi 6.sırada tamamlayan Orhangazispor’a bu sezon emek veren herkesi kutladı. Çağlayan, ‘Orhangazispor ilçemizin en önemli marka değerlerinden birisi. Bizler geride bıraktığımız sezonda kulübümüz için elimizden gelen gayreti gösterdik. Takımımız play-off şansını kaybetmiş olsa da, sezonu 6. sırada tamamlayarak bir sezonu daha geride bırakmış oldu’ dedi. 

Kongre 10 Mayıs’ta

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 10 Mayıs’ta yapılması planlanan kongre öncesinde, kulüpte yöneticilik düşüncesi olanlara da çağrı yaparak, ‘Görev almak, yöneticilik yapmak isteyenlerin elini taşın altına koyma vakti gelmiştir. Bu göreve talip olanlar buyursunlar, kulübü yönetmeye başlasınlar. Görevi devralıp ‘Ben bu görevde varım’ diyen varsa, takıma sahip çıksın. Tüm şehir de bu yükümlülüğü üzerine alacak olanları görsün bilsin’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X