Gazi’de rota Kozan Belediye

Temsilcimiz, deplasmanda kazanarak yüzleri güldürmek istiyor… Kırmızı siyahlıların tecrübeli teknik adamı Zafer Yiğit, Bergama Belediyespor’a şansız bir şekilde yenildiklerini belirterek ‘Hedefimiz Kozan Belediye maçını kazanıp Bursa’ya dönmek’ dedi.

Gazi’de rota Kozan Belediye

TFF 3.Lig ekiplerimizden Orhangazi Belediyespor’un teknik direktör Zafer Yiğit, Ziraat Türkiye Kupası 2.turunda Altınova Belediyespor takımını 119.dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup ederek bir üst tura çıktıklarını rotalarını lige çevirdiklerini söyledi. Türkiye Kupası’ndaki ilk maçta kupayı önemsediklerini ifade eden Teknik Direktör Zafer Yiğit, ‘Rakibimiz Altınova her ne kadar Bölgesel Amatör Lig takımı olsa da camia ve oyuncularımız ile birlikte kenetlenerek ve iyi mücadele ederek kupada tur atlamayı hak eden taraf olduk. Bu galibiyet lig öncesi bize moral oldu’ diye konuştu. 

Kazanmak istiyoruz

Ligin ilk maçında evlerinde Bergama Belediyespor’a şansız bir şekilde mağlup olduklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, ‘Artık gözümüzü Kozan Belediyespor deplasmanında oynayacağımız maça çevirdik. Bizim hedeflerimiz var. Bu karşılaşmayı mutlaka kazanmamız lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Kaliteli oyunculara sahibiz. Kozan Belediyespor deplasmanında kazanarak seri galibiyetler başlatmak istiyoruz. Bu potansiyele de sahibiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X