Gazi’den mutlusu yok!

Payasspor’u yenerek zirvedeki yerini koruyan Orhangazispor’da yüzler gülüyor.

Gazi’den mutlusu yok!

Nevzat OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig, 3. Grup lideri Orhangazispor, sahasında konuk ettiği Payasspor maçından çıkardığı üç puanla bir yandan koltuğunu korudu, diğer yandan taraftarlarına ‘çıkış’ sinyali verdi.

9. Hafta sonunda takipçisi Tarsus İdmanyurdu’nun bir puan önünde 21 puanla liderliğini sürdüren Orhangazispor, zorlu geçen Payasspor maçından aldığı üç puanla rahatlarken, grubun dişli takımı Sakaryaspor deplasman maçı için de moral kazandı.

MÜCADELENİN KARŞILIĞI

Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin, Olay Spor’a yaptığı Payas maçı değerlendirmesinde, sonucu ‘iyi bir galibiyet’ olarak niteledi.

Metin, “İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odasına golsüz girdik. İkinci yarıda topla daha fazla oynamaya başladık ve rakibin kendi kalesine attığı golle öne geçtik ama orta alandan atağa kalkarken kaptırdığımız bir topta beraberlik golünü kalemizde gördük. Kazanmak için verdiğimiz mücadele attığımız ikinci golle semeresini verdi. Sonuç olarak kazanmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X