Gazi’den tatlı start!

Kırmızı siyahlı temsilcimiz yeni sezon hazırlıklarına protokolün baklava ikramıyla başladı.

Gazi’den tatlı start!

Nevzat OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele verecek olan Orhangazi Belediyespor, yeni sezon için 35 kişilik kadrosuyla kolları sıvadı. Gökmen Yıldıran Tesisleri’nde toplanan kırmızı siyahlı ekip, protokolün sunduğu baklavalardan yiyerek Teknik Direktör Zafer Yiğit yönetiminde çalışmalara başladı.

O SENE BU SENE OLACAK

Tesislerde gerçekleşen sezoınun ilk antrenmanını izleyen Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, “Sizlerden bu sezon bir başarı hikayesi bekliyoruz” derken, Kulüp Başkanı Necmettin Şahin ise, takım olmanın gereğine işaret etti. Orhangazi’nin hedefleri olan bir kent olduğunu belirten Şahin, “Umuyorum ki o sene, bu sene olacaktır” diyerek, iddialı olduklarını ifade etti.

BAŞARI BEKLİYORUZ

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, yeni bir kadro ile yeni bir sezona girildiğini, ilçenin ve kendilerinin takımdan beklentilerinin büyük olduğunu söyledi. Çağlayan, her konuda Orhangazi Belediyespor’un yanında olduklarına ve ellerinden geleni esirgemediklerine işaret ederek, “Yönetimsel ve idari olarak sizlerden başarı bekliyor, sezonunun hayırlı ve başarılı olmasını diliyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X