Gazilere anlamlı ziyaret

Bursa Sınav Koleji Doğu Kampüsü idarecileri, Gazi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören gaziler ile bir araya geldi.

Gazilere anlamlı ziyaret

Gazi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Bursa Sınav Koleji Doğu Kampüsü İlkokul ve Ortaokul Müdürü Samet Karakaya, Lise Müdürü Hüseyin Çiğdem ve öğretmenler, okulda düzenlenen kermesten elde edilen gelir ile alınan akülü tekerlekli sandalyeleri Hastanesi Yöneticisi Doç.Dr.Kutay Nilüfer Ordu Gökkaya teslim etti. 

Teslim töreninde konuşma yapan Bursa Sınav Koleji Doğu Kampüsü Lise Müdürü Hüseyin Çiğdem, her zaman milli ve manevi değerlere sahip çıkan ve bu doğrultuda eğitim veren bir kurum olduklarını dile getirdi. Gazi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç.Dr.Kutay Nilüfer Ordu Gökkaya da Bursa Sınav Koleji Doğu Kampüsü idarecilerine ziyaretlerinden ve hediyelerinden ötürü teşekkür etti. 

Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan gazi Hüdaverdi Çetin ise “Bursa’dan ziyaretimize gelerek bizleri yalnız bırakmayan, bana ve arkadaşlarıma akülü tekerlekli sandalye hediye eden Bursa Sınav Koleji Doğu Kampüsü öğrencilerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X