Gazi’nin borcu 850 bin TL

Başkan Recep Alemdar, yaklaşan genel kurul öncesi kulübün mali durumunu anlattı.

Gazi’nin borcu 850 bin TL

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 43 puanla sezonu 9. sırada noktalayan Orhangazispor’da Başkan Recep Alemdar, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 

Kırmızı siyahlı kulübün 9 Haziran Salı günü yapılacak seçimi öncesi başkan Alemdar’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ayhan Toktürk ve Emin Sevinç, sezonun değerlendirmesini yaptı. Alemdar, Orhangazispor’u bir önceki yönetimden devir aldıkları zaman kulübün hiç geliri olmadığını belirterek, şunları söyledi:

Açık kapı bıraktı

‘Bir önceki 2013 sezonundan futbolcu alacaklarının 261 bin lira, geçen sezondan da 372 bin lira olduğunu, 730 bin liralık SSK, vergi ve esnaf alacakları ile birlikte kulübü 1 milyon 363 bin liralık bir borç ve sıfır noktasında bir gelirle teslim aldık. Yönetimimiz 2 milyon 133 bin liralık bir gelir elde etmeyi başardı. Şu anda 280 bin lirası futbolcuların maç başı alacakları olmak üzere 850 bin liralık bir borcumuz var’ dedi. Recep Alemdar ayrıca başkan adaylığı konusunda net bir yanıt vermedi ancak iki yıllık yeni başkanlık için açık kapı bıraktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X