Gazi’nin kader haftası!

Kırmızı siyahlılar, 3.Lig’de kalabilmek için sezonun son maçında Bayburt’u yenip rakiplerin kaybetmesini bekleyecek.

Gazi’nin kader haftası!

Nevzat Okumuş

TFF 3. Lig, 1. Grup’ta kümede kalma savaşı veren Orhangazi Belediyespor’un kaderi bu hafta oynanacak olan son maçlarda belli olacak.

31 puanla sondan ikinci sıradaki kırımızı siyahlılar, aynı puana sahip 12 Bingöl, 33’er puanlı Erzin ve Bergama ile düşme potasından çıkma adına ölümüne mücadele verecekler.

Hafta sonunda deplasmanda Halide Edip Adıvar ile 1-1 berabere kalan Orhangazi Belediyespor camiasında, galibiyetin kaçırılması kadar hakemin yanlı tutumu da eleştiriliyor.

2 PENALTIMIZ VERİLMEDİ

Teknik Direktör Namık Altunsoy, play off hedefindeki bir takıma karşı oynadıklarını, ilk golü yedikten sonra oyun hakimiyeti ellerinde tuttuklarını belirterek, “Galibiyet için herşeyi yaptık, üstün oynadık.

İkinci golü bulabilirdik ama olmadı. İki penaltımız, özellikle son dakikadaki nedense verilmedi, hakemin tutumu bizi şaşırttı. Herşey son haftaya taşındı” dedi.

Altunsoy, son haftada kaderlerinin kendileri gibi düşmeme mücadelesi veren takımların alacağı sonuçlara bağlı olduğunu ifade ederek, “Bayburt’u yenip rakiplerin kaybetmesini bekleyeceğiz.

Halide Edip Adıvar maçında desteklerini esirgemeyen taraftarlarımız ile yöneticilerimize teşekkür borçluyuz” dedi.

İŞTE KRİTİK MAÇLAR

CUMARTESİ
15.30 12 Bingöl-Y.Altındağ Bld.
15.30 Orhangazi Bayburt GÖİ
15.30 Kemerspor-Bergama Bld.
15.30 Erzin Bld.-H.Edip Adıvar

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X