Gazi’nin keyfi gıcır

Lider Etimesgut Belediyespor’u rahat bir oyunun ardından geçtiklerini belirten Teknik direktör Cevdet Uzupköprü, ‘Biraz daha becerikli olsak skor daha farklı olabilirdi’ dedi.

Gazi’nin keyfi gıcır

Nevzat Okumuş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta lider Etimesgut Belediyespor’a 2-0’lık skorla çelme atarak ilk yenilgisini tattıran ve bir maç eksiği ile 30 puanla ikinci sıradaki yerini koruyan Orhangazispor’da herkesin yüzü gülüyor. Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, bu maça çok iyi hazırlandıkları belirterek, ‘Orta sahayı kalabalık tutarak, hızlı hücuma çıkmayı planlamıştık. Zorda olsa bilinçli bir kadro ile bunu başarırken, skor daha farklı olabilirdi’ diye konuştu. 

Hedef’te Payas var

Bu galibiyetten dolayı oyuncularını kutladığını ifade eden Uzunköprü, ‘Hırslı, tempolu, oyun anlayışına sadık, rakibine alan bırakmayan, üst düzey bir performans sergileyen, top rakipte iken mücadeleyi devam ettiren oyuncu kadrosu ile başarılı bir maç çıkarmanın keyfini yaşıyoruz. Bu karşılaşmayı artık unutmak lazım. Bizim bundan sonraki hedefimiz Payasspor maçı. O karşılaşmadan da alnımızın akıyla çıkarsak hedeflediğimiz yere doğru çıkışımızı sürdürmüş olacağız dedi.

Orhangazisporlular maç sonrasında büyük sevinç yaşadı. Karşılaşma bitiminde kırmızı siyahlı oyuncular ile Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, galibiyet sevincini sahanın ortasında çiftetelli oynayarak kutladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X