Gazi’nin keyfi yerinde

Teknik Direktör Uzunköprü, “Lider Etimesgut Belediyespor’u yakalama adına kazanılan üç puanda tüm güçlerini ortaya koyan oyuncularımı kutlarım” dedi.

Gazi’nin keyfi yerinde

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 22. hafta sonu deplasmanda Gaziosmanpaşa’ya karşı aldığı 2-1’lik galibiyet sonrasında lider Etimesgut Belediyespor’a bir adım daha yaklaşan Orhangazispor’da büyük sevinç yaşanıyor. İstanbul’da elverişsiz hava koşulları ve suni çim zeminde zorlu bir maç yaptıklarını belirten Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, sezonun en kritik maçlarından birini geride bıraktıklarını söyledi. Ligin ikinci yarısında kalan her maçın zor olduğunu belirten Uzunköprü, şöyle konuştu:

ÇOK KAÇIRDIK ÇOK

“Ligde her takım diğerini yenebilecek durumda. Bu maçı mutlaka kazanmak zorundaydık. İlk yarı net 6-7 gol pozisyonu bulduk ama değerlendiremedik. Düşme potasındaki rakibimiz son kozlarını oynar durumda maça çıktı. İkinci yarı 70’ten sonra Uğur’un maça girmesiyle hızlandık ve karşılaşmayı zor da olsa 2-1 kazandık. Lider Etimesgut’u yakalama adına kazanılan üç puanda tüm güçlerini ortaya koyan oyuncularımı kutlarım. Aldığımız üç puanı taraftara armağan etmek istiyorum.” Orhangazispor hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Sancaktepe maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X