Gazi’nin keyfi yerinde!

Bergama galibiyetiyle 5’te 5 yapıp zirvede tek başına kalan kırmızı siyahlılar gözünü Düzyurt maçına çevirdi.

Gazi’nin keyfi yerinde!

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 5 maçta kayıpsız olarak yoluna devam eden ve liderlik koltuğuna yakışan Orhangazispor’da yönetim, teknik kadro ve taraftar Bergama Belediyespor maçının keyfini çıkarıyor.

Bugüne kadar oynadığı beş maçta 15 puan toplayan ve son üç haftada kalesini gole kapatan kırmızı siyahlılar, bugünden itibaren hafta sonundaki Karadeniz deplasmanında karşılaşacağı Düzyurtspor maçının hazırlığına başlayacak.

Ceyhun dışında cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

SIRA GELDİ DÜZYURT’A

Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin, iç sahada galip gelirken seyirciyi de kazanmaya başladıklarını belirterek, “Neticede önemli olan üç puandı ve istediğimizi aldık. Rakibimizi etüd ettiğimizde deplasmanda kapanan ve kontraataklarla gol arayan bir oyun tarzını benimsediklerini öğrendik. İlk yarı etkili olamadık ama net bir penaltımız da verilmedi. Verilse belki de maçı koparabilirdik. İkinci yarıya çok etkili başladık. Pas trafiğimiz çok iyiydi. Üst üste iki dakika içinde iki gol bulunca maç çözüldü. Farklı bir skor olabilirdi ama amacımıza ulaştık. Şimdi Düzyurt maçına odaklanıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X