Gazi’nin umutları söndü: 0-0

Kırmızı siyahlılar play-off için mutlak kazanması gereken maçta kümede kalma mücadelesi veren 1920 Maraşspor’un savunmasını aşamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Gazi’nin umutları söndü: 0-0

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta play-off umudunu son 90 dakikadaki maçlara bırakan Orhangazispor sahasında 1920 Maraşşspor ile 0-0 berabere kaldı ve sezonu boş tamamladı. Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu ve Maraş temsilcisi 13 ve 20’de İlhan ile 32 ve 43’te Kemal’le net fırsatlardan yararlanmadı. Kırmızı siyahlılar maçın son 15 dakikasında yorulan rakibi karşısında üzerine gitti ve net gol pozisyonları buldu. Ancak 78’de Emirhan, 87’de Burak kaçırdıkları pozisyonlarda seyircilere saç baş yoldurtdu. 90 dakika 0-0 tamamlanınca Orhangazispor play-off’a kalamadı, 1920 Maraşspor ise Bölgesel Amatör Lig’e düştü.

STAT: Orhangazi İlçe

HAKEMLER: Çağdaş Altay (**), Mücahit Değirmenci (**), Murat Erölmez (**)

GOL:  Yok.

SARI KARTLAR: Serhan, Yasin Elmas, Burak (Orhangazi), İlhan, Mehmet, Ömer, Emre (1920 Maraş)

ORHANGAZİSPOR: Zekeriya (***), Metehan (*), Emirhan (*), Gökhan (**), Serhan (**), Serhat (**), Hasan (*)(Dk.46 Yasin Elmas **), Ceyhun (*), Yunus (*)(Dk.46 Yasin Çilingir **), Uğur (*)(Dk.60 Gökhan Kaya **), Burak (**)

1920 MARAŞSPOR: Eray (**), İlhan (***), Emre (**), İsmail (**), Mehmet (**), Kemal (***) (Dk.78 Hüseyin *), Murat (**), Ömer (**), Yusuf (**), Emre (**), İlyas (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X