Gaziosmanpaşalı Bilgi Evi Öğrencileri Mezun Oldu

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne bağlı Bilgi Evleri’nde kurs gören öğrenciler eğitimlerinin son gününde hazırladıkları gösterilerini Gaziosmanpaşalıların b…

Gaziosmanpaşalı Bilgi Evi Öğrencileri Mezun Oldu

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne bağlı Bilgi Evleri’nde kurs gören öğrenciler eğitimlerinin son gününde hazırladıkları gösterilerini Gaziosmanpaşalıların beğenisine sundu. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından açılan Bilgi Evleri’nde kurs gören öğrenciler eğitimlerini tamamladı. Gaziosmanpaşa’da eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için sertifika programı düzenlendi. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, öğrenciler şarkılar söyleyip tiyatro oyunları sergiledi. Ailelerin yoğun katılım gösterdiği kapanış programında öğrenciler sertifikalarını da Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın elinden aldı. Gecede öğrencilerin gösterilerini izleyen Başkan Usta, duyduğu heyecanı ifade ederek, “Birliğin beraberliğin çalışmanın eğitimin ve bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım bir yıl içerisinde hem sizleri hem de çocuklarınızı mutlu etmişizdir. Bilgi Evleri’ni bu seneye faaliyete geçirdik. 5 tane Bilgi Evimiz şu anda faal durumdadır. Yoğun bir talep olduğu için mahallede, talepleri karşılayamıyoruz. Ama hedefimiz bu senede inşallah bilgi evlerinin sayısını arttırarak çok daha iyi disipline edilmiş, farklı eğitimleri de içine alacak şekilde bilgi evlerinde sizlerin çocuklarına hizmet vermektir. Şu andaki bilgi evlerimizde daha çok eğitim ağırlıklı derslerle ilgili destek alıyorsunuzdur ama bunun yanında okulda evde ve başka yerde alamadığınız birçok bilgiyi de burada sizlerle paylaşıyoruz. Hem kültüre anlamda hem de sanatsal faaliyetlerde hem de bizim önemsediğimiz milli ve manevi değerlerimizin yaşamamız gereken değerlerimizin paylaşılmasını ve sizlerin çocuklarına öğretilmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X