Gazi’ye 2 takviye

Kırmızı siyahlılar Semih Durmuş’un ardından Düzyurtspor’dan Yasin Elmas ve Kırıkhanspor’dan Mesut Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

Gazi’ye 2 takviye

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Orhangazispor’da Recep Alemdar’ın yerine başkanlığa getirilen Ednan Bayram transfere hız verdi. Ara transferdeki ilk hamlesini Semih Durmuş ile yapan kırmızı siyahlılar, Düzyurtspor’dan forvet arkası Yasin Elmas ve Kırıkhanspor’dan stoper Mesut Yılmaz’ı 1.5 yıllığına renklerine bağladı.

Pilot ile hazırlık maçı

Orhangazispor’da Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü’nün takımdan ayrılan ve Gölcükspor’a geri dönen yedek kaleci Gökhan Yenigün’ün yerine bir file bekçişi istediği öğrenildi. Kırmızı siyahlılar ayrıca Manavgat’ta yapacağı kamp öncesi ilk hazırlık maçını bugün Yeşil Bursa ile oynayacak. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde 2 Bursa ekibinin mücadelesi saat 13.30’da başlayacak. Orhangazispor bu maçtan sonra 2 gün izin yapacak ve pazartesi Manavgat’a hareket edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X