Gazi’ye bir haller oldu!

Kırmızı siyahlılar, Denizli Büyükşehir Belediyespor’a 78’den sonra yediği 2 golle yenilerek üst üste 3. mağlubiyetini aldı ve zirveden koptu.

Gazi’ye bir haller oldu!

Sezona fırtına gibi başlayarak şampiyonluk hesapları yapan Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcisi Orhangazispor, 12. hafta maçında konuk olduğu Denizli Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 yenilmekten kurtulamadı. 

Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda büyük çekişmeye sahne olan maçta kırmızı siyahlıların henüz 2. dakikada Gökhan ile bir topu direkten döndü. 61’de Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin yaptığı itiraz sonucu tribüne gönderildi.

12 DAKİKADA YIKILDIK

Ev sahibi Deniz Büyükşehir Belediyespor’da oyuna 74. dakikada dahil olan Ali Helvacı önce 78’de ceza sahası çizgisi üstünden sert ve düzgün bir vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-0. Denizli ekibi 90’da yine Ali Helvacı ile durumu 2-0’a getirdi. Uzatma bölümlerinde başka gol olmayınca Deniz Büyükşehir Belediyespor, Orhangazispor’u 2-0 ile geçmeyi başardı. Bu sonuçla kırmızı siyahlı temsilcimiz play-off barajının da dışına kadar geriledi.

STAT: Doğan Seyfi Atlı

HAKEMLER: Emre Abar (**), Serdar Mersinli (**), Gökhan Esen (**)

GOLLER: Dk.78-90 Ali Helvacı (Denizli BB)

SARI KARTLAR: Gökhan (Denizli BB), Muhammet, Çağhan (Orhangazi)

DENİZLİ BB: Yavuz (**), İsmail (**)(Dk.74 Feyyaz *), Hüseyin (**), Gökhan (**), Burak (***), Nurullah (**), Önder (**)(Dk.74 Ali ***), Şahin (**), Mazlum (***), Mustafa (**), Özer (**)(Dk.88 Bilal)

ORHANGAZİSPOR: Mehmet Dönmezdemir (*), Ercan (**), Gökhan (**) (Dk.85 Ercan), Çağhan (**), Ceyhun (**), Mehmet Ayaz (*), Umut (*) (Dk.46 Burak *), Yasin (**), Mehmet Kılıç (*) (Dk.59 Muhammet *), Mehmet Albayrak (*), Serdar (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X