Gazi’ye ‘Yiğit’ hoca!

Kırmızı siyahlılar yönetim, Teknik Direktör Zafer Yiğit’le sezon sonu-na kadar sözleşme imzaladı.

Gazi’ye ‘Yiğit’ hoca!

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Orhangazispor’un yeni Teknik Direktörü Zafer Yiğit oldu.

Orduspor yenilgisinin ardından Tuğrul Metin ile yollarını ayıran kırmızı siyahlı yönetim, dün OLAY Spor’un duyurduğu ve ilk görüştüğü isim olan Zafer Yiğit’le sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Yiğit en son Derincespor’u çalıştırırken, 2014-15 sezonunda Tuzlaspor’u şampiyon olarak 2. Lig’e çıkartma başarısı göstermişti.

ÖZGÜVEN AŞILAYACAK

Başkan Cem Kapitan ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törenle sözleşme imzalayan Yiğit, ‘Orhangazispor son haftalarda aldığı sonuçlar yüzünden özgüven kaybı yaşamış durumda.

İlk olarak futbolcularla birebir olarak görüşerek bu özgüveni yeniden kazandıracağız. Devrenin bitmesine üç maç kaldı. Hedefimiz bu üç maçtan da puan çıkarmak. Ardından ikinci yarı ile bir yol haritası belirleyeceğiz’ dedi.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Kırmızı siyahlıların yeni teknik direktörü Zafer Yiğit’in yardımcı antrenörlüğünü Kaan Demir’in yapacağı, izleme ekibinde ise Aykut Şenkul’un yer alacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X