Geç açıldılar: 3-1

Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, İlbank karşısında ilk seti kaybetmesine rağmen rakibini 3-1’le geçti.

Geç açıldılar: 3-1

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, evinde İlbank’ı 3-1 mağlup etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setine iyi başlayan yeşil beyazlılar, ilerleyen bölümde basit hatalar yapınca rakibinin 25-22 üstünlüğünü önleyemedi.  İkinci sette toparlanan Bursa ekibi, rakibine 25-23 üstünlük sağlarken, üçüncü sette de file önünde etkili gözüktü.

Son bölümü nefes kesen sette basit hatalar yapan Büyükşehir Belediyespor, rakip sayılara engel olamasa da seti 28-26 almayı bildi. Dördüncü sete de iyi başlayan yeşil beyazlılar, ikinci teknik molanın ardından file önündeki etkinliğini artırdı. Bu seti 25-19 alan Büyükşehir Belediyespor maçtan da 3-1 galip ayrılarak salı günü oynayacağı CEV Challenge Kupası maçı öncesi moral buldu.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Yavuz Akdemir (**) Ali Bağde (**)

SETLER 22-25

, 25-23, 28-26, 25-19

SÜRE: 121 dakika (29,

30-35, 27)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Dirickx (**) Birgül (**) Ciara (**) Da Silva (**) Selime (**) İpek (**) (Buse-libero **, Gözde **, Aylin **, Cansu **)

İLBANK: Cemre (**) Santos (**) Ezgi (**) Trushkina (**) Buse (**) Yaneva (**) (Ceren-libero **,

 Aleyna-libero *. Selin *, Mariana *, Merve *)

Erkekler Voleybol 2. Ligi Tofaş-Ad. BUZ Algomed: 0-3

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X