‘Geç kaldık ama 4 oyuncu alacağız’

Başkan Ali Ay, Paul Le Guen’in takımda düşünmediği isimleri belirlediğini söyleyip, kamp bitmeden 1-2 transfer yapmak istediklerini ifade etti.

‘Geç kaldık ama 4 oyuncu alacağız’

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Avusturya kampında transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Geç kaldıklarını kabul eden Ay, şunları söyledi: “Hocamızla bir toplantı yaptık. Gidecek oyuncularla, transferle ilgili detaylı şekilde konuştuk. Biz de aslında transferlerle ilgili geç kaldığımızı kabul ediyoruz ama bu işin zor olduğunu herkes bilsin.”

HOCA ÇOK DETAYCI

“Öncelikle bize uyumlu olacak oyunculara bakıyoruz. Hocamız bu konuda çok detaycı. Kamptan ayrılmadan 1-2 oyuncuyu transfer etmek istiyoruz. Yalnız, futbolcuyla anlaşıyosun takımı veya eşi sorun çıkartıyor. Badu’yla anlaşma noktasına geldik, Udinese kulübünün cevabını bekliyoruz.”

OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM

“Yusuf Erdoğan’la ilgili Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yla bir kez daha konuşuruz ama ben bu transferin olacağına pek ihtimal vermiyorum.  Paul Le Guen, takımda düşünmediği isimleri de söyledi. Kamp bitince oyuncularla kendisi görüşecek gerekli açıklamayı da yapacaktır.” 

MERT GİDERSE KALECİ ALMAM

 

Başkan Ali Ay, Galatasaray’ın istediği kaleci Mert Günok’la ilgili kararı bugün teknik Direktör Paul Le Guen’in vereceğini söyledi. Galatasaray’dan 200 bin Euro bonservis istediklerini ancak sarı kırmızılı kulübün Mert’i bedelsiz talep ettiğini kaydeden Ay, “Bize maliyeti yüksek bir oyuncu. Mert giderse yerine yeni bir kaleci almam. Muhammed ve Ataberk’e güveniyorum” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X