Gece yarısı alkol isteyen müşterisini öldürdü!

Zonguldak’ta bir büfeci, kendisinden gece yarısı alkol almak isteyen müşterisini silahla vurarak öldürdü.

Gece yarısı alkol isteyen müşterisini öldürdü!

İddiaya göre, olay, dün gece 00.30 sıralarında İkinci Makas’ta geldi. Gece yarısı açık olan tekel bayisine giren Ertaş D. büfeciden alkol istedi. Tekel bayi işletmecisi A.K. ise 22.00’den sonra alkol satışının olmadığını söyledi. Bunun üzerine Ertaş D. ve A.K. arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahına sarılan işletmeci A.K., Ertaş D’yi kurşunla yaraladı. Yaralı Ertaş D. arkadaşları E.Ç. ve H.Ç. tarafından 64 VK 563 plakalı araç ile hastaneye götürülmek istendi. Ancak otomobil Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi önünde kaza yaptı. Yaralı daha sonra ticari taksi ile hastaneye götürüldü. Yaralı Ertaş D. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri ise ilk önce olay yerine yaralamalı trafik kazası ihbarıyla gitti. Yapılan titiz çalışmaların ardından, şahısların ifadelerinin alınması ile olayın cinayet olduğu anlaşıldı. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlı A.K.’yi de gözaltına alındı. Polis E.Ç. ve H.Ç.’nin de ifadelerine başvurdu.

 

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X