Gecemiz aydınlansın

A grubunda 8 puanla 4.sırada bulunan Milli Takım bugün kazanarak pazar günü Hollanda’yla oynayacağı zorlu maça umutla çıkmak istiyor. Konya Torku Arena’daki karşılaşma 21.45’te başlayacak.

Gecemiz aydınlansın

A Millî Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki 7. maçında bugün Letonya ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacak ve saat 21.45’te başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu’ndan Stefan Johannesson yönetecek. 

Johannesson’un yardımcılıklarını Fredrik Nilsson ve Magnus Sjöblom yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Stefan Hallberg, ilave yardımcı hakemleri ise Andreas Ekberg ile Mohammed Al-Hakim olacak. A Milli Takımımızın Letonya maçı Show TV’den canlı olarak yayınlanacak.

SAĞ KANADA OZAN

A Grubunda 8 puanla 4.sırada bulunan Ay yıldızlıların kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor. Gruptaki iddiasını sürdürebilmesi için önündeki maçları kayıpsız geçmek zorunda olan Milli Takımda sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Gökhan Gönül forma giymeyecek. Şener Özbayraklı’nın da hafif sakatlığı nedeniyle  Futbol Direktörü Fatih Terim’in savunmanın sağında Ozan Tufan’a şans vermesi bekleniyor. Rakip Letonya ise 6 maç sonunda elde ettiği 3 puanla 5.sırada yer alıyor. 

SHOW TV CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X