‘Geçen sezon Arabayatağıspor yaptı, şimdi sıra bizde’

Mavi beyazlı kulübün U-15 takımı gözünü kararttı, kupaya gözünü dikti… Mavi beyazlılar, Türkiye finallerinde Bursa’nın göğsünü kabartmayı hedefliyor.

‘Geçen sezon Arabayatağıspor yaptı, şimdi sıra bizde’

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-15 Elit Yaş Ligi 2. Grup’ta sezonu ikinci olarak bitiren ve Türkiye Finalleri’nde mücadele etmeye hak kazanan Demirtaşspor’da hazırlıklar sürüyor. Mavi beyazlılar, Atıcılar-1 Sahası’nda haftada 3 antrenman ile çalışırken hedeflerini ise yüksek tutuyor. Geçtiğimiz sene Arabayatağıspor’un U-14 Türkiye Şampiyonu olmasının ardından çıtayı yükselten Demirtaşspor, kupayı Bursa’ya getiren takım olmak istiyor.

Şampiyon olacağız!

Demirtaşspor’un Genel Koordinatörlüğü’nü yapan İhsan Tozaklı, ’15 Yaş Altı takımımızda gerçekten güzel bir jenerasyon yakaladık. Oyuncularımız Bursa Elit Ligi’nde gösterdikleri performansla zaten kendilerini kanıtladı. Mart ayında yapılacak Türkiye Finalleri’ne tam hazır bir şekilde gideceğiz. Hedefimiz geçen sene U-14’de kupayı Bursa’ya getiren Arabayatağıspor gibi şampiyon olmak ve şehrimizin göğsünü kabartmak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X