Gecenin reyting şampiyonu belli oldu!

10 Eylül 2018 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı! Koca Koca Yalanlar mı Yasak Elma mı daha çok izlendi? İşte reytingler…

Gecenin reyting şampiyonu belli oldu!

10 Eylül 2018 Pazartesi reyting sonuçları elimize ulaştı! Pazartesi günü ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı?

Yeni sezonuyla ekranlara geri dönen Yasak Elma ve Kanal D’nin komedi dizisi Koca Koca Yalanlar arasındaki reyting mücadelesinden hangisi galip çıktı?

Yasak Elma yeni sezona 10 Eylül Pazartesi akşamı başladı.

Yasak Elma, sezona çok iyi başlangıç yaptı. İsveç – Türkiye maçı normal olarak ilk sırayı elde ederken, Yasak Elma tüm bu tartışmalardan sonra yüksek bir reyting ile 2. sezona başlayarak umut verdi.
 

Dizinin yeni bölümü 17 Eylül Pazartesi günü izleyicilerle buluşacak. Videodan 14. bölüm. 1. fragmanını izleyebilirsiniz.

Kanal D ekranlarının kadın erkek ilişkileri üzerine büyük ilgi toplayan dizisi Koca Koca Yalanlar ise 10 Eylül 2018 reyting sonuç listesinde totalde 3., AB’de ise 4. sırada günü tamamladı.

10 Eylül 2018 reyting sonuçları (Total Grubu)

10-eylul-2018-total-reytingler.jpg

10 Eylül 2018 reyting sonuçları (AB Grubu)

10-eylul-2018-ab-reytingler.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X