Geçici işçiler göreve başladı

Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak 160 geçici işçi göreve başladı. İşçiler 6 ay boyunca ağaçlandırma ve bakım işlerinde çalışacak.

Geçici işçiler göreve başladı

OSMAN SAK

Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü ile İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında, “idan dikimi ve ağaç bakımı konusunda geçici olarak 6 aylık 160 kişi istihdam edilmesi için protokol imzalanmıştı. Protokol kapsamında Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde 160 kişi alınacak işçilerin 80 kişisi Orhaneli’nde 40 kişisi Harmancık’ta ve 40 kişisi de Büyükorhan’da çalıştırılacak. 

KURAYLA BELİRLENDİLER

Proje kapsamında Orhaneli de çalışmak için başvuran kişiler arasından çekilen kura ile 160 işçi belirlendi. İşçiler, Orman İşletme Müdürlüğünün belirlediği alanlarda çalışmaya başladı. Orman İşletme Müdürü Sadettin Özer, “Noter huzurunda kura çekilişi ile belirlenen işçiler çalışmaya başladı. İşçilerimiz 6 ay boyunca ağaçlandırma, bakım sahaları, yol kenarlarını temizliği, kamusal alanların çevre bakımı ve temizliği işlerinde çalışacaklar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X