Geçmişe doğru ‘Şen’ bir yolculuk

“Yıldızlar efsanelerle buluşuyor” söyleşisinin ilkinde Bursaspor U 19 ve U21 takımı sporcuları Mesut Şen’le bir araya geldi.

Geçmişe doğru ‘Şen’ bir yolculuk

RECAİ UYSAL

‘Yıldızlar efsanelerle buluşuyor’ söyleşileri start aldı. Büyükşehir Belediyesi ile Bursaspor Futbol Akademisi’nin düzenlediği programın ilki Bursa Kent Müzesi’nde gerçekleştirildi. Bursaspor U19 ve U21 takımı oyuncuları ve teknik ekiplerinin katıldığı etkinlikte Bursaspor’un efsane futbolcularından Mesut Şen anılarını genç sporcularla paylaştı. Bursaspor Altyapıdan Sorumlu yönetici Ali Turan’ın da katıldığı etkinlikte genç sporculara deneyimlerini aktaran Mesut Şen, geçmişe yolculuk yaptı.

TECRÜBELERİNİ AKTARDI

Bursa Kent Müzesi Etkinlik Salonu’nda yapılan programda geçmişe yolculuk yapan Mesut Şen, sporculara futbola başlayış hikayesinden, kazanılan başarılara kadar bir çok anısını paylaştı. İsmail Kemankaş’ın moderatörlüğünü yaptığı programda genç futbolculara tecrübelerini aktaran Şen, yıldız adaylarıyla fikir alışverişinde bulundu ve onlara yapmaları gerekenlerle ilgili bilgi vermeyi de ihmal etmedi. Yıldızlar efsanelerle buluşuyor söyleşilerinin ikincisi 11 Ocak’ta gerçekleştirilecek ve etkinliğe Sinan Bür ve Feridun Özdiker katılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X