Gedik Yatırım’dan iki yeni hizmet

Geliştirdiği yenilikçi yatırım enstrümanlarıyla, sermaye piyasalarında yaşanan değişime öncülük eden Gedik Yatırım, inovatif ürün ve hizmet anlayışını, geniş bir coğrafyada yatırım fırsatı sağlayan ‘Gedik Universal’ ve üst varlık grubu müşterilerin kişiye

Gedik Yatırım’dan iki yeni hizmet

Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Metin Ayışık, yatırımcılar için güven ve geleceğin önemli olduğunu söyledi.

İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Ayışık Türk sermaye piyasalarındaki gelişmelere öncülük, liderlik etmeyi, ilklere imza atmayı misyon edinmiş bir kurum olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Mevcut yapımızı daha da kuvvetlendirerek,  değişken ve farklı piyasa koşullarında oluşabilecek yatırım istek ve tercihlerinin aktif olarak karşılanabileceği ‘Gedik Universal’ ve ‘Gedik Private’ olmak iki yeni hizmet geliştirdik. Bu yeni hizmetlerdeki amacımız, farklı istek ve tercihlere uygun yatırım olanakları sunabilmek, gelişmiş teknolojik altyapımız sayesinde yatırımcıların aktif bir şekilde yatırım yapmaya devam etmelerini sağlayabilmektir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X