‘Geleceğin marketi’ fark yarattı

Üçge, ‘Geleceğin Marketi’ni ulusal perakendenin en büyük kongre ve fuarı olan Yerel Zincirler Buluşuyor’da (YZB) perakendecilere tanıttı.

‘Geleceğin marketi’ fark yarattı

Geçtiğimiz günlerde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen dev organizasyonla ilgili bilgi veren Üçge Mağaza Ekipmanları AŞ Genel Yönetmeni Esra Güven Altınkaya, “Üçge Grup olarak ‘Geleceğin Marketi’ konseptiyle perakende sektörünün gelecek teknolojilerini sergiledik” dedi.

Üçge’nin, tamamen müşterilerinin ve nihai tüketicilerin beklentilerini karşılayacak ve fayda sağlayacak şekilde dizayn ettiği ürünü olan kasa altlığı Luminous’un da görücüye çıktığını ifade eden Altınkaya, ”Ayrıca şirketin, bilimsel tünel çalışması ile ortaya çıkarılan ve müşterinin ürün algısını arttıran Saturn Konsept raf sistemini sergiledik. YZB 2015’te lansmanını yaptığımız yeni raf sistemimizi de perakendecilerle buluşturduk. Bununla birlikte Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğümüz Wanzl markasının en son teknoloji ürünleri de yer aldı” dedi.

FEDERASYONDAN ÖVGÜ

Perakendenin En Başarılı Fikirleri Ödül Töreni’nde Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Mustafa Altunbilek, Üçge Elektronik Pazarlama ve Satış Direktörü Orhan Ataç’ı sahneye davet ederek, plaket takdim etti. Altunbilek, “Böylesine güzel bir projenin hayata geçirilmesinde gerçekten çok fedakarca çalışan Üçge Ailesi’ne Perakendenin En Başarılı Fikirleri Yarışması’nın final töreninde ana salonda bir teşekkür etmek istedik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X