Geleceğin yıldızları Bursa’dan

Podyum ve ekranlara yeni yüzler kazandırmak amacıyla düzenlenen ‘Model Of Celebrity Türkiye’nin üç derecesi Bursa’dan çıktı.

Geleceğin yıldızları Bursa’dan

EMRE BERBER BİRİNCİ OLDU

Aylar süren ‘Model Of Celebrity Türkiye’ yarışmasının finali, önceki akşam İstanbul’da gerçekleşti. Koreograf Banu Noyan, İletişim Danışmanı Özgür Aras ve tasarımcı Hakan Akkaya’nın podyum ve ekranlara yeni yüzler kazandırmak amacıyla düzenlendiği yarışmada ünlü isimlerden oluşan jüri erkekler kategorisinde birinci olarak Bursa’dan Emre Berber’i belirledi. Bayanlarda birinciliği ise Tuğçe Çelik kazandı. 

RAKİPLERİNE FARK ATTILAR

Türkiye’nin dört bir yanından finale kalan adayların yarıştığı gecede Bursalı finalistler rakiplerine fark attı. Emre Berber’in birinciliğinin yanı sıra erkekler kategorisinde Bursa’dan Seyfur Said ikinciliği, yine Bursa’dan Büşra Kapancıgil ise ‘Basın Özel Ödülü’nü kazandı. Gecede sahne alan Suadiye, Aysun Kocatepe ve Burak Kut şarkılarıyla konukları coşturdu. Genç şarkıcı Suadiye’nin şovu tam not aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X