Gelecek emin ellerde!

Bursaspor U19 Takımı Gelişim Ligi’nde sergilediği performansla A kadroya yeni isimler hazırlıyor.

Gelecek emin ellerde!

Tarihinin en zor günlerini geçiren Bursaspor, TFF 1.Lig’de büyük bölümünü altyapı oyuncularının oluşturduğu kadrosuyla mücadele ederken, sergilediği futbolla beğeni toplamıştı. Teknik Direktör Mustafa Er yönetimindeki yeşil beyazlılar, sezonu 46 puanla 10. sırada tamamlayarak Süper Lig hedefine ulaşamasa da bir çok ismi Türk futboluna kazandırdı.

A TAKIMA GÖZ KIRPIYORLAR
Koronavirüs pandemisi nedeniyle tek devre olarak organize edilen TFF 1.Lig U19 Gelişim Ligi’nde mücadele eden Bursaspor, geride kalan 13 haftada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgiyle 21 puan topladı. 7. sırada yer alan yeşil beyazlılar attığı 25 gole karşılık kalesinde 19 gol görürken, bir çok yeni yetenek şimdiden A takıma göz kırpmaya başladı.

ONLAR İÇİN LİG BİTMEDİ
Teknik Direktör Serkan Türkay’ın çalıştırdığı Bursaspor U19 takımında daha önce A Takım’da da forma giyen kaleci Talha Yakın ile birlikte Hamza Baran Arıkan, Abdullah Tazgel, Ertuğrul Kurtuluş, Kerem Kök, Eren Güler, Kerem Şen, Şamilcan Bahçeli, Tuğbey Akgün, Mustafa Yılmaz gibi isimler de yeni sezon öncesi form tutuyor. Hasan Sabri Karaca da attığı gollerle forma rekabetine girmeye hazır olduğunun mesajını veriyor. Hasan Sabri’nin bu hafta Tuzlaspor filelerine gönderdiği ikinci gol büyük beğeni kazandı.

11 FUTBOLCU GOL ATTI
34 puanla liderlik koltuğunda oturan Samsunspor ligdeki tek yenilgisini Bursaspor’dan aldı. Zirve yarışından uzaklaşsa da oyuncu kazanma anlamında önemli işlere imza atan Bursaspor’un rakip filelere gönderdiği 25 golde 11 futbolcunun imzası bulunuyor. Eren Güler, Hasan Sabri Karaca ve Abdullah Tazgel 4’er gol kaydederken, Batuhan Toygar, Mustafa Yılmaz ve Şamilcan Bahçeli’nin 2’şer, Ertuğrul Kurtuluş, Ömer Turan Görgüç, Ozan Resuloğlu, Bilal Güney ve Kerem Şen’in de birer golü bulunuyor. Timsah’ın diğer iki golünü de rakip oyuncular attı.

KİM KAÇ GOL ATTI?

OYUNCU GOL
Eren Güler 4
Hasan Sabri Karaca 4
Abdullah Tazgel 4
Batuhan Toygar 2
Mustafa Yılmaz 2
Şamilcan Bahçeli 2
Ertuğrul Kurtuluş 1
Ömer Turan Görgüç 1
Ozan Resuloğlu 1
Bilal Güney 1
Kerem Şen 1

KALAN MAÇLAR

14. HAFTA 2 HAZİRAN ÇARŞAMBA
17.00 Bursaspor-Balıkesirspor

15. HAFTA 5 HAZİRAN CUMARTESİ
17.00 Menemenspor-Bursaspor

16. HAFTA 12 HAZİRAN CUMARTESİ
17.00 Akhisarspor-Bursaspor

17. HAFTA 19 HAZİRAN CUMARTESİ
17.00 Bursaspor-B.Boluspor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X