Gelenek bozulmadı

Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki organizasyonda kürsünün en üst basamağı yine Örnek Kolej’in oldu. 15 yıldır kızlarda ve erkeklerde Bursa şampiyonu olan Özel Emine Örnek Koleji, Okullararası Küçükler Yüzme İl Birinciliği’nde zirveyi yine kaptırmadı.

Gelenek bozulmadı

Okullararası Küçükler Yüzme İl Birinciliği’nde gelenek bozulmadı ve Özel Emine Örnek Koleji erkeklerde ve kızlarda şampiyonluk kupasının sahibi oldu. 14-16 Mart tarihleri arasında Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda 350 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyon sonunda Örnek koleji 15 yıldır olduğu gibi zirveyi bırakmadı. 2001 yılından itibaren birçok Türkiye şampiyonluğuna imza atan okul, böylece yine hedefini Türkiye şampiyonluğu olarak belirledi.

BAŞARILAR SÜRECEK

Emine Örnek Okulları kurucusu ve Okul Müdürü Emine Örnek ve Örnek Kolej Spor Kulübü Başkanı Dr. Mahmut Nedim Örek yüzme takımlarının her sene katıldıkları Türkiye şampiyonalarında ilk sıralarda yer aldıklarını ifade ederlerken, “Bursa’yı en iyi şekilde temsil ediyoruz. Aynı başarılar artarak devam edecek. Emeği geçen tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyoruz” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X