Gelin adayı Hanife, şimdi de sevgilisinin kucağına atladı

Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Hanife Gürdal, yeni sevgilisinin kucağına atlayıp sarıldığı anlarda video çektirdi. Gürdal, videoyu sosyal medya hesabından eğlenceli bir notla takipçileriyle paylaştı.

Gelin adayı Hanife, şimdi de sevgilisinin kucağına atladı

Bir döneme damga vuran evlilik programlarına katılan ve geçtiğimiz aylarda başını açan Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Gürdal, son olarak sevgilisinin kucağına atladığı anların videosunu yayınladı.

Başını açtıktan sonra giydiği kıyafet ve verdiği pozlarıla adından söz ettiren Hanife, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Her pozuyla takipçilerinin tepkisini çeken Gürdal, fotoğraf çekimi için Trabzon’a gitti. Erkek arkadaşı ve fotoğrafçısıyla Trabzon’un farklı mekanlarında çekim yapan Gürdal, dün çekim için gittiği sahilde sevgilisinin kucağına atlayarak boynuna sarıldı.
 

hanife-gurdal-sevgilisinin-kucagina-atlayarak-12568574_7078_m

Gürdal bu anları da “Şimdi hastanedeyiz çünkü kemikleri çatladı” notuyla takipçileriyle paylaştı.

“KENDİM İÇİN YARDIM TOPLUYORUM”

Trabzon’daki çekimlerden sonra takipçileriyle soru-cevap yapan Gürdal, bir kullanıcının ‘Ne ile geçiniyorsun?’ sorusuna “Ayda bir kendim için yardım topluyorum. Kızılay’dan falan kendime bağış istiyorum” diyerek tepki gösterdi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X