Gelin adayı Hanife sonunda muradına eriyor!

Katıldığı izdivaç programlarıyla şöhret basamaklarını tırmanan ve oyunculuğa da adım atan gelin adayı Hanife sonunda evleniyor. Hanife’nin bu kararı almasında babasının etkili olduğu konuşuluyor.

Gelin adayı Hanife sonunda muradına eriyor!

Önce Esra Erol’un sonra da Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programları ile adını duyuran son olarak da TV 8 ekranlarına gelen ‘Aşk-ı Roman’ dizisiyle oyunculuğa adım atan Hanife Gürdal, bir süredir birliktelik yaşadığı dondurmacı sevgilisi Furkan Alkoç ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIYORLAR

Şu sıralar sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla mutluluğunu dosta düşmana ilan eden Hanife’nin evlilik kararı almasında babasının etkili olduğu konuşuluyor.

gelin-adayi-hanife-gurdal-evleniyor-babasi-10460233_3163_m.jpg

“ARTIK YUVA KURMANIN ZAMANI GELDİ”

Haberler.com’da yer alan habere göre; Kızının evlenip yuva kurmasını isteyen babası, “Furkan, tanıdığımız bildiğimiz biri. Eğer niyeti de ciddiyse gelsin istesinler seni. Artık yuva kurmanın zamanı geldi” dediği öğrenildi.

Müstakbel kayınpederinin bu sözleri sonrası harekete geçen Furkan Alkoç’un düğün hazırlıklarına başladığı konuşuluyor.

gelin-adayi-hanife-gurdal-evleniyor-babasi-10460233_9675_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X