Gelin almak için Bursa’dan Kayseri’ye gidiyorlardı… Damat, annesi ve amcası kazada öldü

Bursalı aile, Kayseri’ye gelin almaya giderken Kırşehir’de kaza geçirdi. Damat, annesi ve amcası öldü, 5 kişi de yaralandı.

Gelin almak için Bursa’dan Kayseri’ye gidiyorlardı… Damat, annesi ve amcası kazada öldü

Bağlarbaşı’nda oturan Çarboğa ailesi, Kayseri’ye gelin almak için önceki gün Bursa’dan yola çıktı. Aynı soyadı taşıyan birbirleriyle yakın akraba olan aile üyeleri, Kırşehir’in Mucur ilçesi çıkışında sabah namazını kılmak için durdu. Kısa bir molanın ardından yeniden yola çıkılacakken aile fertleri araçlardan birinin yamulan plakasına bakıyordu. 

Bu sırada karşı yönden gelen Kadir Yücegöğ idaresindeki 06 GE 4060 plakalı araç kontrolden çıkınca yol kenarında duran Bursalı aileleri taşıyan iki araca çarptı. 

Feci kazada, damat adayı Ferhat Çarboğa, annesi Medine Çarboğa amcası Eşref Çarboğa ağır yaralı olarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, doktorların tüm müdahalesi 3’ünü de yaşama döndürmeye yetmedi. 5 kişi ise yaralı kurtuldu. 

Cesim, Nuriye, Gülseren ve Hüseyin Çarboğa ile ismi belirlenemeyen bir kişi yine ağır yaralı halde hastaneye götürüldü. Bu kişilerin tedavisi sürüyor. 

esref-carboga.jpg

ferhat-carboga.jpg

Bu arada, acı haberin duyulmasıyla aile fertlerinin Bursa’daki yakınları cenazeleri almak için Kırşehir’e gitti. 

Damat adayı genç ile, annesi ve amcasının cenazeleri bugün Bağlarbaşı’ndan kaldırılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X